Om GVH

Om GVH

I GVH lægger vi vægt på det sociale samvær, og at folk trives godt i foreningen.

Dette betyder dog ikke, at vi ikke tager vores sport seriøst. Vi gør det blot på en måde, hvor der er plads til, at alle kan være med.

Følg med i livet i GVH på facebook: http://www.facebook.com/GentofteVangedeHK

Her kan du bl.a. se billeder fra diverse arrangementer og kampe, og løbende blive opdateret i, hvad der sker i klubben.

Klubbens historie

Gentofte-Vangede Håndboldklub (GVH) er en håndboldklub i Vangede. GVH blev stiftet i november 1978. Klubben træner og spiller hjemmebanekampe på Bakkegårdshallen i Gentofte Kommune.

Gentofte-Vangede Håndboldklub er medlem af DanskHåndbold og hører til i Dansk Håndbold Øst (DHØ). Derudover er vi også medlemmer af Dansk Gymnastik Idrætsforbund (DGI).

Kort fortalt:

Før Gentofte-Vangede Håndboldklub blev stiftet i 1978, var Gentofte-Vangede Håndboldklub en del af Gentofte-Vangede Idrætsforening (GVI). I takt med at interessen for håndbolden steg og man begyndte at spille håndbold indendørs var det en naturlig ting at løsrive sig fra Gentofte-Vangede Idrætsforening.

Gentofte-Vangede Håndboldklub fik hjemmebane i Kildeskovshallen. I en lang årrække var GVH kendt for at være den klub med flest hold tilmeldt til turneringer på Sjælland.

Særlig kendt var Gentofte-Vangede Håndboldklub også for vores opstarts Cup – Gentofte Cuppen. Stævnet blev afviklet over to weekender i september i en lang årrække. Et stævne der kunne afholdes på grund af de mange frivillige som lagde en masse timer og kræfter for at få stævnet til at lykkes.

Gentofte-Vangede Håndboldklub’s DNA er og har altid været håndbold kombineret med det sociale liv både i og uden for håndboldbanen.

I år 2006 rykker Gentofte-Vangede Håndboldklub fra Kildeskovshallen til Bakkegårdshallen, på Bakkegårdsskolen i Vangede. Gentofte-Vangede Håndboldklub, kom nu tilbage til lokalområdet, og klubben er i dag kendetegnet ved en stor ungdomsafdeling, hvoraf mange af medlemmerne er fra lokalområdet.

Med holdtilbud til børn fra 1-15 år, har vi en harmonisk ungdomsafdeling, med plads til alle.